Vi utvecklar fastigheter som vi själva vill bo i.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing
Våra projekt

Om oss

Sethmark Properties

Lorem Ipsum is simply
dummy text

Sethmark Properties bygger på idén att skapa funktionella, stilfulla och tidlösa bostäder i attraktiva områden med attribut utöver det vanliga. Med ett hållbarhetsperspektiv bygger vi för framtiden och den moderna människan med höga krav på såväl ett unikt boende som ett begränsat klimatavtryck.

Vi vet av erfarenhet med fler än 1 500 bostadsaffärer att förvärva en ny bostad är för många en av livets största beslut. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga genom hela köpprocessen och att kundens förväntningar alltid överträffas. Vi arbetar därför med marknadens främsta arkitekter, byggentreprenörer, hantverkare och designers, allt för att kundens högt ställda förväntningar skall infrias.

Sethmark Properties grundades under 2020 av Mark Philip Mark & Tobias Sandseth. Vi befinner oss i en expansiv fas och letar efter mark eller fastigheter att köpa. Hör därför gärna av dig om du har eller vet någon som kan vara intresserad av att sälja.

Pågående

Projekt

Örnnästet – Sätterfjärden

Område: Sätterfjärden, Margretelund – Österåker

Bostadstyp: Fristående villor med permanentstandard på högt och unikt sydvästläge intill Sätterfjärden.

Skogsgläntan – Svinninge

Område: Svinninge – Österåker

Bostadstyp: Fristående villor inbäddade bland tallar i naturskönt område ett stenkast från havet.

Färdigställda

Projekt

Ständig jakt

Markförvärv

Vi är på ständig jakt efter ny mark för att bygga bostäder som är väl anpassade till sin omgivande miljö. Har du mark eller känner någon som är intresserad av att sälja, hör gärna av dig till oss.

Sethmark Properties är intresserade av såväl mindre som större områden och befintliga hus samt fastigheter med renoveringsbehov är också av intresse. Vår erfarenhet av bostadsutveckling och väletablerade relationer med entreprenörer gör oss till en tillförlitlig partner.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information.