Om oss

Bostadsutveckling med hjärta.

Längs den karga gotländska västkusten, strax söder om Visby golfklubb, fanns en naturskön landremsa med oanat stor utvecklingspotential. Tobias Sandseth och Mark Philip Mark tog sig an uppdraget, med en tydlig vision om att skapa bostäder där de själva skulle vilja bo. Projektet överträffade alla högt ställda förväntningar och blev startskottet för Sethmark Properties. Ambitionen har varit densamma sedan dess: Att utveckla bostäder där de själva skulle vilja bo och att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Vårt erbjudande

Hållbar bostadsutveckling med karaktär.

Högkvalitativa och miljövänliga material

Sethmark Properties prioriterar att bygga bostäder med material enbart från Skandinavien, vilket inte bara garanterar hög kvalitet utan även minimerar klimatavtrycket genom minskade koldioxidutsläpp. Vi har en tydlig ambition att använda svenskt virke så långt det är möjligt.

Starka partners ger kvalitet i varje detalj

Vi arbetar genomgående med högkvalitativa material och väletablerade samarbetspartners för att säkerställa högsta möjliga standard. Genom nära samarbeten med exklusiva kvalitetsleverantörer som SMEG, Tapwell, Silestone, Haven och Nordiska Galleriet kan vi erbjuda bostäder med överlägsen kvalitet och design.

Bostäder med unik karaktär

En stor del av vår arbetsmodell innebär att gå bortom konventionella och ekonomiska standardlösningar. Genom nära samarbeten med erfarna och innovativa arkitekter kan vi utforma karakteristiska bostäder i attraktiva miljöer där omgivningens karaktär integreras på ett naturligt sätt i den arkitektoniska utformningen. I samarbete med Nordanro har vi utvecklat en egen köksserie – allt för att skapa kvalitativa bostäder med personlig prägel.

Se våra aktuella bostäder

Äger du mark som du funderar
på att sälja eller utveckla?

Kontakta oss!

“Sethmark Properties har förstått den moderna familjens behov.”

Läs mer om familjen Vestin-Ullmans boresa.