Kummelgläntan

Parhus & minivilla

Område
Kummelnäs - Nacka
Adress
Åbroddsvägen 29
Säljstart
Januari 2024
Inflytt
Från Q4 2024
Visning
Annonseras inom kort

Rumsintervall: 3-5 rok

Storlek: 50-135 kvm

På ett högt och fint läge, granne med Rotkärrsskogen och Velamsunds Naturreservat finner ni dessa arkitektritade pärlor där inget lämnats åt slumpen. Sethmark Properties uppför här hem i modern och stilren tappning med naturnära materialval som smälter väl in i det grönrika området. Husen uppförs i lösvirke vilket skapar förutsättningar för det tilltalande formspråket liksom de optimala och sociala planlösningarna. Den generösa rumshöjden om 2,70 m i båda våningsplanen bidrar till bostädernas spatiösa och rymliga karaktär.

Vår främsta inriktning har varit att skapa generösa och sociala utrymmen som är skräddarsydda för de önskemål som den moderna familjen har. På det övre planet erbjuder vi möjligheten att välja mellan tre eller fyra sovrum, så att varje familj kan anpassa sitt hem efter sina behov. Den distinkta designen på fasaden, med skarpa linjer i kontrast till de mattsvarta metall- och fönsterdetaljerna, ger huset en stilren och modern framtoning. Vi har dessutom valt att arbeta med unika detaljer som vackert smide, natursten och entrédörrar i helglas för att maximera ljusinsläppet. Med stora uteplatser får man möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll.

I Kummelnäs finns allt en familj behöver för en aktiv och trygg uppväxt, med en bekväm pendlingssträcka till Stockholms innerstad på endast 30 minuter. Inom cirka 15 minuters bilresa från området hittar ni Nacka Forum, där det finns ett brett utbud av köpcentrum, mataffärer, restauranger, biografer, idrottsanläggningar och mycket mer.