Kunder

Familjen Vestin-Ullmanns boresa:
Från stadsbrus till nyproduktion i villaidyll.

Förra året tog Karolina Vestin och David Ullmann, tillsammans med barnen Klara, 2 år och Vera 5 år, ett stort beslut. De valde att lämna de centrala delarna av Stockholm för att påbörja en ny fas i livet i Täby. Sedan september 2023  lever de det familjeliv de drömt om.

Läs hela artikeln här.
Andra referenser

“Till att börja med vill vi säga att vi är väldigt nöjda med slutprodukten. Vi har fått ett väldigt fint hus med ett läge som vi länge letat efter. All kommunikation har fungerat väldigt bra mellan oss som köpare och Sethmark, vi har fått snabba och bra svar på samtliga frågor som vi ställt. Vi har dessutom fått hjälp av Sethmark att få kontakt med snickare samt hjälp med att beställa material till vår utemiljö. Vi skulle varmt kunna rekommendera köp av bostad av Sethmark Properties. De har gjort ett väldigt fint och smakfullt arbete med att kombinera ihop allt rörande det hus vi bor i.”

Elisabeth & Conny Sköldmark

”Vårt husköp av Sethmark var smidigt och angenämt, mycket tack vare deras utmärkta kommunikationsförmåga. De var alltid snabba att svara på frågor och det märktes tydligt att de hade stenkoll på det mesta, och att vår nöjdhet och trivsel var av stor vikt för dem. Vi rekommenderar definitivt andra att köpa bostad av Sethmark.”

Joakim Björnander & Anna Persson

Bostäder

Våra projekt

  Telegramvägen – Parhus, radhus & minivilla

  Kummelgläntan – Parhus & minivilla

  Domarringen – Fristående villor

  Sätterfjärden – Fristående villor

  Intresserad av att köpa en bostad?

  Gör en intresseanmälan